Les notícies de l'escola

 
 
Imatge Vallespi Auba Manuel Jaume
CARNAVAL 2013
per Vallespi Auba Manuel Jaume - dijous, 21 febrer 2013, 15:53
 

CARNAVAL 2013

Penjada Carnaval
Penjada Carnaval
Penjada Carnaval
Penjada Carnaval


Un any més, divendres 1 de febrer, el rei Carnestoltes ens va fer arribar la primera carta on ens anunciava una setmana plena de sorpreses i diversions.

Dilluns 4, el nostre repte va ser venir amb un nas ben divertit. Vam poder gaudir de nassos d’elefant, de pallasso, de porquet, de bruixa... tots van ser molt enginyosos! A la tarda, vam inaugurar la festa amb un discurs molt engrescador i la penjada del Carnestoltes.

Dimarts el Carnestoltes va omplir l’escola de colors ben vius!!! Tots vam venir vestits amb roba de diferents colors. Vam gaudir d’una simfonia de tonalitats espectacular!

Quina il·lusió! Dimecres vam venir amb el nostre pentinat més esbojarrat o amb el nostre barret més original!

Carnaval a l'escola
Carnaval a l'escola
Carnaval a l'escola
Carnaval a l'escola
Carnaval a l'escolaQuina emoció quan, dijous al matí, gràcies al carnestoltes, vam poder obrir l’armari dels pares i triar allò què més ens va agradar!

I per fi va arribar el gran dia de lluir les disfresses d’Estils Musicals que vam elaborar durant tota la setmana! Els més petits de l’escola es vam convertir en Punks amb espectaculars crestes de colors i guitarres elèctriques! Maternal B ens van dur de viatge a l’Amèrica dels “Cowboys” i les mestres vestides de “Country” ens van sorprendre amb un super ball! Amb primer cicle vam fer un viatge en el temps, convertint-nos en ballarins de Xarleston! La pau, l’amor i l’harmonia van regnar gràcies als “Hippies” de segon cicle i els “DJ’s” de tercer cicle ens van enlluernar amb la seva música i els seus “Raps”. Finalment, les cuineres no es van voler perdre la festa i es van disfressar de rockeres!

Però aquest any teníem una nova sorpresa.... la neu ens va fer canviar la nostra tradició! La rua se celebraria fent una desfilada i un gran ball a la sala esportiva. Quina llàstima els pares no van poder assistir-hi però el Manel va fer una filmació de l’esdeveniment per poder compartir aquest moment tan especial amb tots vosaltres!

Youtube

Gràcies rei Carnestoltes per tanta diversió i a tots vosaltres per compartir-la!