EM PRESENTO

El vostre perfil és la vostra carta de presentació a la resta d'usuaris de la plataforma. Per accedir-hi, heu de fer un clic a l'enllaç amb el vostre nom (situat a la part superior dreta de la pàgina principal).

empresento

perfil



Per poder editar el perfil, només cal que feu un clic a l'enllaç Edita perfil del menú que figura sota del vostre nom.

editaperfil

Accedireu a la pàgina que us permetrà escriure la informació del vostre perfil. Les dades ressaltades amb el color vermell i amb un asterisc del mateix color són camps obligatoris; la resta, són opcionals.

A l'apartat general podeu editar el vostre nom, cognoms i correu electrònic.

dades_perfil

És important que poseu una adreça vàlida de correu electrònic si voleu rebre les notificacions del portal a la vostra bústia d'entrada. A més a més, és igual d'important que parametreu les opcions Mostra el correu electrònic i Correu electrònic activat de manera adequada segons les vostres preferències.

perfilcorreu

Finalment, l'apartat general us permet editar la població, el país, l'idioma preferit amb el qual voleu interactuar amb la plataforma i una petita descripció sobre vosaltres.

General



A l'apartat Imatge podeu pujar una foto que us identifiqui. Per fer-ho, només cal que feu un clic al botó Browse... i cercar el fitxer a la unitat adequada.

perfilimatge

Finalment, per desar els canvis només cal que feu un clic al botó Actualitza perfil.

actualitzaperfil
Darrera modificació: dijous, 27 de gener 2011, 16:50