EL SERVEI DE MISSATGERIA INTERNA

Moodle disposa d'un servei de missatgeria interna que us permet comunicar-vos amb qualsevol usuari de la plataforma. Per accedir-hi, ho heu de fer a través d'El meu Moodle. Allà veureu el bloc Missatges (si no hi és el podeu afegir vosaltres mateixos).

missatges

Per enviar un missatge a algun usuari, només cal que feu un clic a l'enllaç Missatges... que trobareu en aquest mateix bloc. Llavors, s'obrirà una finestra (que es refresca automàticament cada 60 segons) que us informarà dels contactes en línia que hi ha en aquest moment connectats a la plataforma.

contactes

Per enviar un missatge, primer heu de fer un clic a la pestanya Cerca. S'obrirà una finestra que us permetrà cercar la persona a la qual voleu enviar un missatge.

cerca

Per enviar-li un missatge, només cal que feu un clic a l'enllaç del seu nom.

resultatcerca

Llavors, s'obrirà una altra finestra que us permetrà redactar i enviar el missatge.

discussio

Quan aquesta persona es connecti a la plataforma, rebrà una notificació informant-la que té un missatge. Si voleu afegir a aquesta persona al vostre llistat de contactes, només cal que feu un clic a l'enllaç Afegeix contacte.

afegircontacte

Els contactes que aneu afegint al vostre llistat els podreu veure a la pestanya Contactes, a l'apartat Contactes fora de línia.

contactesforalinia
Darrera modificació: divendres, 28 de gener 2011, 14:18