CONSULTA

La consulta es una activitat molt senzilla, consistix en que el professor proposa una pregunta i especifica una serie de respostes entre las quals els alumnes han d'escollir.

Pot ser molt útil per a la realització d'enquestes, per estimular la reflexió sobre temes tractats, permetre que el grup prengui decisions concretes, o recaptar el consentiment per realitzar quelcom.


Per afegir una activitat d'aquest tipus, cal fer un clic a l'opció Consulta del desplegable Afegeix una activitat... del tema en concret.

consulta


Directament s'obre la pàgina amb els paràmetres on donarem un títol a la consulta i especificarem el text, la pregunta el plantejament del problema...

paramconsulta

Després d'això podem escriure les opcions de resposta que proposem: Opció 1, Opció 2, Opció 3...
Si mai necessitem que apareguin més opcions només cal fer clic a "Afegeix tres camps al formulari).

Pel que fa al Límit, si l'habilitem, ens permetrà delimitar quantes persones poden contestar a cada opció. Si fem servir la consulta com a distribució de temes en un treball això pot ser útil. Imaginem que volem crear grups de treballs i proposem tres temes concrets, i hi haurà un màxim de 8 alumnes per tema. Podem limitar el nombre de respostes a 8 per a cada Opció (tema) i en el moment en que una de les opcions ja tingui 8 alumnes apuntats ja no serà possible que se n'apuntin més.
opcionsconsulta


Es pot decidir si es vol mostrar el directori o si es prefereix deixar-lo ocult i fer-lo visible més endavant a través de les opcions Mostra o Oculta del desplegable Visible.

paramdirectori


Un cop editada l'activitat, podem triar entre desar els canvis i tornar al curs o desar els canvis i visualitzar l'activitat.

desa2
Darrera modificació: divendres, 11 de març 2011, 12:42