DIARI

El diari és un conjunt de procediments que descriuen els passos a seguir en una activitat concreta en Moodle. privada entre el estudiante y el profesor.

Els diaris constitueixen una informació privada entre l'alumne i el professor. Cada entrada al diari pot estar motivada per una pregunta oberta. Cada alumne pot editar i anar millorant o ampliant la seva resposta conforme passa el temps.
El diari és privat, només el pot veure el professor que pot oferir respostes i qualificacions a cada ocasió.
El diari és doncs l'equivalent digital de la llibreta de classe.

Per afegir una activitat d'aquest tipus, cal fer un clic a l'opció Diari del desplegable Afegeix una activitat... del tema en concret.

diari

Llavors, s'obre un pàgina que ens permetrà en un primer moment donar un nom al diari i escriure la pregunta que ens interessa. També podem el tipus de qualificació i durant quants dies estarà disponible l'activitat.

paramdiari


paramdirectori
Es pot decidir si es vol mostrar el directori o si es prefereix deixar-lo ocult i fer-lo visible més endavant a través de les opcions Mostra o Oculta del desplegable Visible.

Un cop editada l'activitat, podem triar entre desar els canvis i tornar al curs o desar els canvis i visualitzar l'activitat.

desa2
Darrera modificació: divendres, 11 de març 2011, 12:43