TALLER

Taller és una activitat d’avaluació pels companys amb moltes opcions. Els estudiants presenten els seus treballs de text i arxius adjunts a través d’una eina en línia. Hi ha dues notes per a un estudiant: la del seu propi treball i les avaluacions que li fan els seus companys de treball o altres estudiants

Es recomana que tant el professor com els participants del curs tinguin almenys una mica d’experiència amb MOODLE abans d’utilitzar l’activitat del Taller.


Principals característiques

  • Cada participant del curs presenta el seu propi treball que pot consistir en un text i arxius adjunts.
  • Els treballs enviats s’avaluen mitjançant un formulari d’avaluació estructurat i definit pel professor. El Taller suporta diversos tipus de formularis d’avaluació. Tots ells permeten l’avaluació amb múltiples criteris.
  • El Taller dóna suport al procés d’avaluació a iguals. Als participants del curs se’ls pot demanar d’ avaluar un conjunt seleccionat dels treballs dels seus companys. El mòdul coordina la recopilació i distribució d’aquestes avaluacions.
    Els participants del curs reben dues notes en una sola activitat de taller: nota pel seu treball i notes d’avaluació (és a dir les avaluacions que han realitzat els seus companys del seu treball). L’activitat del taller crea dos elements de qualificació en el butlletí de qualificacions que es poden afegir allà on sigui necessari.


Darrera modificació: dimecres, 16 de març 2011, 20:04