CÀRREGA AVANÇADA



Característiques

  • Aquest tipus de tasca permet que l'estudiant trameti més d'un fitxer.
Exemple: l'estudiant pot trametre un fitxer de text amb un poema i un de so amb el poema recitat.
  • Durant la fase Esborrany l'estudiant pot eliminar els fitxers que ha pujat i substituir-los per altres.
  • L'estudiant pot escriure notes, per exemple per descriure la tramesa que ha fet o per fer comentaris al professorat sobre com progressa el seu treball.
  • L'estudiant pot triar quan passa de la fase Esborrany a la fase Lliurat si aquesta possibilitat ha estat activada als paràmetres de la tasca.

ca

  • El professorat pot revertir el canvi de Lliurat a Esborrany per a cada estudiant de manera individual.
  • El professorat pot enviar fitxers a l'estudiant en resposta a la seva tramesa, a més d'un comentari escrit.
Exemple: El/la professor/a pot reenviar un dels fitxers de l'estudiant amb les correccions incloses. En aquest cas, quan l'estudiant vagi a la tasca podrà accedir a aquest fitxer de resposta.
  • Els fitxers de resposta es poden carregar abans de la tramesa, de manera que l'estudiant pot disposar d'un fitxer sobre el qual treballar.
Pista: Comprovar que els paràmetres del Llibre de qualificacions per a la tasca permetin que els fitxers de resposta siguin visibles a l'estudiant.
ta qualificacions

Paràmetres

Els paràmetres següents són paràmetres addicionals als generals de les tasques, que estan recollits al document detalls de la tasca.

Mida màxima

Especifica la mida màxima (en total) dels fitxers que cada estudiant pot carregar en la seva tramesa. Si són documents de text o fulls de càlcul pocs megabytes seran suficients, però si la tramesa és de projectes multimèdia, amb moltes imatges, o fitxers d'àudio o vídeo, cal tenir en compte que la mida total pot ser força gran.

Recordeu que hi ha altres llocs on es pot limitar la mida màxima dels fitxers que es poden carregar: els paràmetres del curs, els paràmetres del lloc i les característiques del servidor.

Permet suprimir

Si habiliteu aquesta opció, l'estudiant podrà suprimir els fitxers que hagi penjat, sempre que no hagin estat ja qualificats.

Nombre màxim de fitxers

És el nombre màxim de fitxers que pot penjar cada participant en aquesta tasca. Aquest nombre no es mostra a les persones amb perfil d'estudiant. Per tant, cal que indiqueu clarament en la descripció de la tasca el nombre de fitxers que esteu demanant.

Exemple: "Heu de pujar dos fitxers, un de text amb el poema i un de so amb la gravació del poema recitat."

Permet notes

Si habiliteu aquesta opció, l'estudiant porà introduir notes en un quadre de text. És similar al tipus de tasca en línia.

Podeu fer que l'estudiant utilitzi aquest quadre de text, p. ex., per comunicar-se amb el professorat que l'ha de qualificar, per descriure el progrés en la realització de la tasca, etc.

Oculta la descripció fins a la data de disponibilitat

Si habiliteu aquesta opció, la descripció de la tasca romandrà oculta fins la data en què la tasca s'obri.

Avisa els professors per correu electrònic

Si s'habilita aquesta opció, el professorat rep un avís breu per correu electrònic cada vegada que un/a estudiant fa o actualitza una tramesa.

Només rep la notificació el professorat que pot qualificar la tramesa. Així, per exemple, si un curs utilitza grups separats, un/a professor/a restringit a un grup d'estudiants no rep notificacions referents a les trameses d'estudiants d'altres grups.

Tornar a trametre

Quan l'estudiant clica el botó "Envia per avaluar", la seva tramesa queda llesta per ser valorada i qualificada. Hi ha la possibilitat que el professorat retorni a l'estat "Esborrany" les tasques individuals. Tanmateix, si l'estudiant no clica l'opció "Envia per avaluar", és el professorat qui pot passar de l'estat "Esborrany" a "Tramesa" (o "Lliurat").


Darrera modificació: divendres, 11 de març 2011, 13:47