Activitat en línia

Aquest tipus de tasca demana als estudiants d'escriure, utilitzant les eines habituals d'edició de Moodle.

Els professors poden qualificar-los en línia, i fins i tot afegir comentaris o canvis.

Ajustaments:

Permetre tornar a enviar

Per defecte, els estudiants no poden tornar a enviar les tasques una vegada que el professor els ha qualificat. Si s'activa aquesta opció, a continuació, els estudiants podran tornar a les tasques fins i tot després que s'hagin qualificat (per a tornar a qualificar-los). Això pot ser útil si el professor vol encoratjar als estudiants a fer un millor treball en un procés interactiu.

Alertes als professors per correu electronic

Si està activada, a continuació, s'enviarà un breu correu electrònic als professors cada vegada que els estudiants vulguin afegir o modificar una tasca.

Només els professors que estan en condicions de qualificar seran notificats. Així, per exemple, si el curs utilitza grups separats i, a continuació, els professors han restringit a grups particulars aquest no rebrà avisos sobre els estudiants en altres grups.

Comentaris en linea

Si aquesta opció està seleccionada, llavors la petició original es copiarà en el camp de comentari en la retroalimentació de classificació, per la qual cosa és més fàcil fer un comentari en línia (amb un color diferent, tal vegada) o editar el text original. Per descomptat, fins i tot si el professor fa canvis i comentaris en línia, la petició original de l'estudiant es manté intacta.

Si els comentaris en línia no estan permesos, a continuació, el professor veurà la presentació de l'estudiant i una zona separada per a fer comentaris.

Darrera modificació: divendres, 11 de març 2011, 13:57