TASQUES: PENJAR UN FITXER

Aquest tipus de tasca permet que pogueu enviar un fitxer (del tipus que sigui) com a producció final d'una tasca encomanada.

Per afegir una activitat d'aquest tipus, cal fer un clic a l'opció Penjar un fitxer del desplegable Afegeix una activitat... del tema en concret.

Penjar un fitxer

Llavors, s'obre una finestra que us permet editar l'activitat. El nom de la tasca i la descripció de l'activitat són dos camps obligatoris. Altres possibilitats que ofereix aquesta tasca són el total de la qualificació, programar-la amb una data d'inici i de venciment i impedir trameses fora de termini.

Opcions de la tasca

A més, us permet configurar si permeteu que es torni a trametre, si voleu que se us avisi per correu electrònic i quina serà la mida màxima de l'arxiu.

Opcions de la tasca

Un cop editada l'activitat, podeu triar entre desar els canvis i tornar al curs o desar els canvis i visualitzar el recurs.

Opcions per desar

Si decidiu visualitzar la tasca veureu aquesta tal i com la tindran els membres del grup un cop accedeixin al vostre curs.

Per poder accedir a les tasques que envien els membres del grup, heu de fer un clic a l'enllaç Tasques del bloc Activitats del curs (aquest enllaç no us apareixerà fins que no creeu una activitat de tipus tasca).

Activitats

Llavors, s'obrirà una finestra en què podreu triar la tasca que voleu corregir. Per fer-ho, heu de fer un clic a l'enllaç de la columna S'ha tramès de la tasca corresponent.

Llistat de tasques

Accedireu a una taula amb tota la informació necessària per corregir la tasca de tots els membres.

Correcció de la tasca
Darrera modificació: dijous, 27 de gener 2011, 11:52