Com crear una WEBQUEST fàcilment amb WORD
(Basada en la WEBQUEST de la WEB www.aula2005.com)

1. Crear una carpeta en C: titulada WEBQUEST.

2. Anar a http://www.aula2005.com/ i triar "WEBQUEST sobre una espècie animal".

3. Una vegada tinguem la pàgina inicial (Introducció), la que surt la fotografia del goril·la, anar al menú superior del navegador, anar a "Fitxer" i triar "Anomena i desa" i desar-la en la nostra carpeta WEBQUEST amb el mateix nom que proposa el programa, que és "index.htm".

4. Repetir el mateix amb les altres planes, és a dir amb "Tasques", "Procés", "Recursos", "Qualificació" i "Avaluació".

5. Obrir amb WORD el arxiu "index.htm", posar el cursor sobre la paraula "Introducció" del menú superior, anar a "Insertar" del menú superior de WORD, anar a "Hipervínculo" i on posa "Escriba el nombre del archivo ..."
esborrar tot menys el final, és a dir menys "index.htm".

6. Repetir l'operació anterior per les paraules "Tasques", "Procés", "Recursos", "Qualificació" i "Avaluació". Ara guardar aquesta arxiu amb el mateix nom (index.htm).

7. Seleccionar tots els noms de la barra de menú del arxiu "index.htm", clicar en "copiar", obrir l'arxiu "Tasques", esborrar tots els noms de la seva barra de menú i enganxar els nous noms de la barra de menú de l'arxiu "index".

8. Repetir l'operació anterior en els arxius "Procés", "Recursos", "Qualificació" i "Avaluació". Ara ja tenim una WEBQUEST que funciona sense necessitat d'internet i que és operativa per a tots els ordinadors que estan en
xarxa amb el nostre ordinador.

9. Ara simplement hem d'obrir cada arxiu i canviar el contingut.

10. Per respectar l'autoria cal posar en algun lloc "Plantilla d'Antonio Jimeno ©2004".

Darrera modificació: dijous, 28 d’octubre 2010, 13:35