DESCARREGAR UN O VARIS ELEMENTS


A part de poder treballar en línia i de manera col·laborativa també es poden descarregar els elements a l'ordinador. Es pot fer des de la pantalla d'inici o des de l'element obert.


Des de la pantalla d'inici:

Per poder descarregar un element des de la pantalla d'inici s'ha de seleccionar l'element (o varis elements) i fer clic a "Accions" i a "Baixa...".

baixa

En aquest moment s'obre una nova finestra per poder que ens permet convertir el fitxer al format desitjat abans de baixar-lo.
converteix i baixa

Segons el tipus d'element que volem baixar se'ns ofereixen diferents formats per poder-lo convertir. Quan hem triat el format fem clic a "Baixa".

Si hem seleccionat més d'un element, o si volem descarregar-los tots hem de fer clic a la pestanya de la part superior on diu "Tots els elements".

converteix i baixa 2

En aquest cas podem triar per a cada tipus d'element quin format el volem convertir. Un cop triat fem clic a "Baixa". S'obre la finestra de descàrrega del nostre ordinador on podem triar si volem obrir o desar el fitxer al nostre ordinador.

descàrrega


Si triem "Desa el fitxer", al fer clic a "D'acord" només hem d'escollir on el volem desar dins del nostre ordinador i fer clic a "Desa".
desa



Des de l'element obert:

Per poder descarregar un element un cop el tenim obert hem d'anar a "Fitxer" i triar "Baixa com a..." i aquí triem a quin format volem convertir el fitxer (segons el tipus d'element se'ns proposarà un tipus de fitxer o un altre).

descàrrega 2

En aquest moment s'obre la finestra de descàrrega i només cal seguir els passos del cas anterior.
Darrera modificació: dimecres, 1 de juny 2011, 10:40