INICIAR UNA CONVERSA



Per poder iniciar una conversa, la primera cosa que hem de fer és iniciar el Google Talk.
Quan entrem a Google Talk ens apareix una llista dels nostres contactes (agafa per defecte els contactes del nostre correu però en podem afegir tants com vulguem).

contactestrucar

En aquesta finestra veiem diferents parts.
A la part superior, a sota del logotip de Google Talk, apareix el nostre nom amb la nostra foto (o imatge) al costat.
A sota del nostre nom podem veure el nostre estat (en aquest cas "Ocupado").

Després hi ha una barra de cerca, i a sota el llistat dels nostre contactes. Cada contacte ve precedit d'una petita icona que defineix l'estat del contacte (més endavant parlarem dels estats).

Hi ha dues informacions més:
1: ens indica que el contacte té instal·lat el complement de videoconferència, és a dir que només podrem fer videoconferència amb els contactes que tinguin el símbol de la càmera de vídeo al costat.
2: ens indica si tenim missatges sense llegir al nostre correu. Quan ens arribi un correu nou apareixerà una finestra a la nostra pantalla indicant que ens ha arribat un nou correu.



Iniciar una conversa:
Per iniciar una conversa només cal fer doble clic a sobre del nom de la persona amb qui vulguem conversar. En aquest moment s'obre una nova finestra amb el nom del contacte a la part superior i un espai per escriure.

iniciconversa

A la part inferior (rectangle blau) escrivim el missatge i prenem la tecla de retorn (Intro) per enviar-lo. A la part superior (rectangle blanc) anirem tenint l'històric de la conversa, és a dir el seguit de missatges que ens anem enviant (veurem, doncs, tot el diàleg).

Podem obrir tantes converses com vulguem. Cada contacte tindrà una conversa diferent i apareixeran una a sota de l'altra.



Convidar amics:
Si volem afegir d'altres contactes amb qui poder xatejar ho podem fer des de la finestra principal de Google Talk. A la part inferior apareix una pestanya que diu "Añadir".
anadir

S'obre una finestra nova per poder afegir els contactes que vulguem.

convidaamics



Darrera modificació: dimarts, 17 de maig 2011, 11:56