PERSONALITZAR GOOGLE TALK



Un cop dins de Google Talk el podem personalitzar com més ens convingui per adaptar-lo al nostre ús.

Estat:
Podem canviar el nostre estat. A sota del nostre nom apareix el nostre usuari amb una petita fletxa al costat. Fent clic a sobre de la fletxa s'obre un desplegable.
estat

Tenim dues opcions, o bé estar disponibles o bé estar ocupats. El que també podem fer és personalitzar el missatge, és a dir escriure el que vulguem al nostre estat, com per exemple "Estic treballant", "Torno en mitja hora"...
Si fem clic a sobre de "Salir" tanquem el Google Talk directament.

Per modificar el missatge de l'estat ho podem fer sense haver d'obrir el desplegable. Només cal fer clic a sobre del nostre estat i escriure el missatge que vulguem deixar.

missatgeestat

Vista:
També podem configurar la vista de la finestra principal de Google Talk.
A la part inferior apareix una petita icona "Vista". SI hi fem clic s'obre un nou desplegable que ens deixa triar com volem veure els nostres contactes (veure els quins no estan connectats, veure les imatges dels contactes o no...).

vista



Imatge:
Una última personalització que podem fer és la de triar una imatge pròpia per mostrar. Al costat del nostre nom hi ha un petit requadre amb una imatge imatge.

Si fem clic a sobre d'aquest requadre s'obre un altre amb algunes imatges per triar.
imatges

Si no ens convenç cap d'aquestes imatges de mostra només cal fer clic a "Más imágenes" i anar a buscar la imatge que vulguem al nostre ordinador.

Darrera modificació: dimarts, 17 de maig 2011, 13:13