COM UTILITZAR GOOGLE TALK A GMAIL


A part d'utilitzar Google Talk com a aplicació per si mateixa, Gmail també el porta incorporat.

Converses:
Si entreu al vostre correu educand, veureu que a sota de la columna de l'esquerra on apareixen les diferents carpetes hi ha un petit requadre amb el títol "Xat". També podeu fer servir el xat de Google Talk des d'aquí.

xatGmail

A la barra superior podeu escriure el nom del contacte que busqueu (si mai no apareix a sota). Funciona de la mateixa manera que Google Talk, només cal fer dos clics al nom del contacte per poder iniciar la conversa.

Si voleu afegir un contacte nou feu clic a "Afegeix un contacte" i escriviu l'adreça de correu electrònic d'aquest nou contacte.
invitacionsxat


Si obriu el desplegable "Opcions" podreu escollir la mida de la lletra, la llista de contactes que voleu que us aparegui al xat i podeu sortir del xat fent clic a "Surt del xat".

opcions

També hi ha l'opció de poder fer una conversa a tres, nomes cal fer clic a la icona amb la silueta de persona i podrem escriure la tercera pesona amb qui volem xatejar. Hi podem afegir tantes persones com vulguem a la conversa.
3

Videoconferències:
Si el que voleu és iniciar una videoconferència el primer que s'ha de fer és descarregar-se el complement de xat de veu i vídeo per a Gmail.
Quan feu clic a "Opcions" una de les opcions que apareix al desplegable és "Afegeix veu i vídeo". Al fer-hi clic redirigeix a la plana web següent:

vvgmail

Cal fer clic a "Instal·la el xat de veu i de vídeo" i seguir els passos que ens indiquen.

instalvvgm

Un cop el complement instal·lat, si voleu iniciar una videoconferència heu de fer clic a la icona de la càmera de vídeo petita verda que hi ha al costat del contacte (sempre i quan el contacte hagi instal·lat el complement per a videoconferència).









Darrera modificació: dilluns, 6 de juny 2011, 13:37