Taula de continguts
Inserir>Taula de continguts

Una Taula de continguts és un índex de la pàgina. En ocasions és interessant inserir-la perquè facilita la navegació.
Al crear la taula de continguts apareixen tots els apartats que tinguin el format d'encapçalament. Així doncs, abans de crear-la, haureu de donar-li aquest format als apartats que vulgueu que surtin a la taula.

s39

s40


Inserim Serveis de Google

Calendaris, documents, fulls de càlcul, presentacions, fotos de Picasa, formularis, vídeos... qualsevol d'aquests elements que hagueu creat amb els serveis de Google poden ser inserits sense cap problema a la vostra pàgina amb facilitat Només cal que trieu el que voleu inserir, llavors se'ns mostren els arxius que tenim emmagatzemats al Google Docs i només cal seleccionar el que ens interessi. És important que recordeu que només podreu inserir aquells arxius que tingueu emmagatzemats al Google Docs. La inserció no permet buscar directament arxius al vostre ordinador, només podeu pujar directament fotografíes (Opció Penjar les Fotos), que s'allotjaran automàticament en un àlbum de Picassa que us crearà el Google Sites.

Com a exemple inserirem un calendari que prèviament ja hem creat amb el Google Calendar:

1.- Triem l'element que volem inserir i se'ns obren tots els que tenim disponibles. Ecollim el que ens interessa per a la pàgina i cliquem a Selecciona:

s41


2.- Se'ns obre una finestra des de la qual podem ajustar les mides del calendari i el que volem que es mostri. Definim els paràmetres i desem:

s42


3.- Aquest és el resultat:

s43


Darrera modificació: divendres, 10 de juny 2011, 13:12