OBLIT DE LA CONTRASENYA O DE L'USUARI


COMPTE EDUCAND:

Si esteu utilitzant el compte Educand i heu oblidat la vostra contrasenya o el vostre usuari cal que us poseu en contacte amb l'administrador del domini per a que us ajudi a obtenir el nom d'usuari i a restablir la contrasenya.
Us heu de posar en contacte amb la personable responsable d'informàtica del vostre centre per a que enviï un GLPI als tècnics.



COMPTE GMAIL:

Oblit contrasenya:
Si esteu utilitzant un compte propi de Gmail i no hi podeu accedir perquè heu oblidat la contrasenya feu clic a "No podeu accedir al vostre compte?".
Se us demanarà que escriviu la vostra adreça de correu Gmail.
oblit_contrasenya

Heu de fer clic a "Envia" i haureu d'escriure uns caràcters concrets i fer clic a "Continua".
caracters

Després d'això se us donarà a triar entre diferents opcions: contestar a la pregunta de seguretat que veu configurar al moment de crear el compte, o bé enviar un correu a la vostra adreça de correu alternativa (que ja veu especificar al moment de crear el compte).
Un cop triada l'opció que més us convé cal fer clic a "Continua".
recup_contrasenya


Oblit usuari:
El que també pot passar és que en comptes d'oblidar la contrasenya, s'oblidi l'usuari del compte de Gmail. En aquest cas cal que seguiu els mateixos passos que per recuperar la contrasenya: anar a la pàgina d'inici de Gmail, fer clic a "No podeu accedir al vostre compte?" i en aquest cas fer clic a "Heu oblidat el nom d'usuari?".
oblit_usuari


Cal introduir l'adreça de correu electrònic alternativa i fer clic a "envia".
recup_usuari


Darrera modificació: dilluns, 16 de maig 2011, 17:39