CREAR GRUPS DE CONTACTES


De la mateixa manera que podem crear contactes nous, també podem crear grups de contactes. Això serveix per poder enviar un missatge col·lectiu a un grup en concret. Imaginem que quan enviem un missatge a companys de feina ho fem sempre a les mateixes persones, i que cada vegada que enviem aquests missatges hem d'escriure 11 adreces de destinataris. Per fer-ho més fàcil podem crear un grup amb aquests 11 contactes, i com a destinatari només caldrà posar el nom del grup (tot i que sempre podrem afegir més destinataris al missatges si volem).

Per crear grups de contactes només cal anar al gestor de contactes i fer clic a la icona "Grup nou" que es troba a la part superior esquerra iconagrupnou.

El primer que se'ns demanarà és el nom que li volem donar al grup. Escrivim el nom que tenim pensat i fem clic a "D'acord".
nomgrup


Podem crear tots els grup que vulguem ja que l'assignació de contactes es farà després. Un cop tots els grup creats només cal dirigir-nos a la columna de l'esquerra del gestor de contactes i fer clic a "Tots els contactes".
Com podem veure aquesta columna ha canviat ja que a sobre de "Tots els contactes" apareixen els noms dels grups creats.
elsmeuscontactes2

Un cop fem clic a tots els contactes ens apareix a la dreta el llistat dels contactes creats. Al costat de cada nom hi ha un quadrat que podem marcar. Per assignar un contacte a un grup cal marcar la creu al costat del nom del contacte, obrir el desplegable "Grups" i triar a quin grup volem assignar el contacte. Si el grup no ha estat creat a l'avança, el podem crear en aquest moment fent clic a "Grup nou" i donant un nom a aquest grup.

assignarcontactesgrup

Podem assignar un mateix contacte a diferents grups.
Darrera modificació: dilluns, 16 de maig 2011, 19:34