EDITAR CONTACTES I GRUPS


Editar o eliminar grups i contactes:
Un cop tenim ja creats els contactes i els grups ens pot passar que vulguem canviar o afegir alguna dada, o fins i tot eliminar algun contacte.

Per editar un contacte hem d'anar a "Tots els contactes", escollir el contacte que volem editar de la llista i fer clic a "Edita" edita .

Podem fer tots els canvis necessaris i fer clic a "Desa". Una altra opció que hi ha és de la suprimir el contacte fent clic a "Suprimeix el contacte".
suprimeixcontacte

De la mateixa manera podem escollir el grup que volem i fer clic a "Edita". Ja podem canviar el nom del grup o eliminar el grup fent clic a "Suprimeix el grup".


Eliminar un contacte d'un grup:
També podem eliminar un contacte del grup al quin està assignat.
Quan triem el contacte del llistat "Tots els contactes" podem fer clic a la pestanya "Grups" (de la mateixa manera que ho hem fet per assignar el grup) i en comptes de triar de la llista "Afegeix a..." triem "Elimina de..." i triem de quin grup volem eliminar el contacte.
eliminacontactegrup


Cercar un contacte:
Si tenim una llista de contactes molt gran, podem cercar directament el contacte que vulguem editar, eliminar, assignar a un grup...
Al gestor de contactes, al costat de les icones de creació de nous contactes o grups hi ha un espai per cercar contactes. Escrivim el nom del contacte que volem cercar i directament surt el resultat de la cerca a la part inferior.
cercarcontactes


Suprimir duplicats:
De vegades anem creant contactes, els importem de diferents llocs... i es creen duplicats. Gmail permet trobar aquests duplicats i suprimir-los.
Al gestor de contactes fem clic a "Els meus contactes" i després a "Troba els duplicats". Automàticament Gmail busca els duplicats i permet eliminar-los.
trobaduplicats
Darrera modificació: dilluns, 16 de maig 2011, 19:35