COMPTES


Canvi de contrasenya:

La primera opció que se'ns ofereix és la de poder gestionar el compte que tenim. Això ens permet canviar la contrasenya. Per això cal fer clic a "Configuració del compte de Google".
canvi_configuracio_compte

S'obre una nova finestra on la primera opció és la de canviar la contrasenya.
canvicontrsenya


Cal posar la contrasenya antiga, la nova i desar els canvis.
canvialacontrasenya



Enviar correus amb una altra adreça que @educand.ad:

Una de les funcions que ofereix Gmail és poder enviar i rebre correus electrònics des de Gmail com si fossin d'un altre compte (per exemple Yahoo, Hotmail...), el procés és molt fàcil i molt útil.

El primer que s'ha de fer és configurar Gmail per poder utilitzar aquesta funció.
S'ha d'anar a "Configuració" i fer clic a la pestanya "Comptes".
Per afegir un compte nou s'ha de fer clic a "Afegir una altra adreça electrònica que us pertanyi".
comptes_afegiradreca


Al fer clic s'obre una nova finestra on hem d'escriure el nom i l'adreça de correu electrònic que apareixeran al moment d'enviar el correu. Després cal fer clic a "Pas següent".
afegiraltraadreca



A la finestra següent, per comprovar que l'adreça donada ens pertany realment, cal fer clic a "Envia una verificació".
verificacioadreca


S'envia un missatge al correu electrònic que volem afegir i ens surt una nova finestra.
codiverif

Per confirmar Gmail dóna dues opcions, fer un clic a l'enllaç que apareix al missatge que ens han enviat a l'adreça de correu que volem afegir al correu de Gmail o confirmar-ho escrivint un codi de confirmació a la finestra anterior i fent clic a "Verifica". Un cop verificat el compte extern de correu ja es poden començar a enviar missatges des del compte que vulguem. (Enviar, rebre missatges).
missatgeconfir

Si tornem a la pestanya de "Comptes" dins de "Configuració". El primer que podem fer és triar la nova adreça com a predeterminada fent clic a "converteix-la en predeterminada". Al fer-ho, cada correu electrònic que s'enviï , s'enviarà per defecte des d'aquesta nova adreça.
També es pot fer clic a "edita la informació". Aquí es pot canviar el nom de la persona que envia el correu, l'adreça a la quina es vol que es contesti el correu i també es pot suprimir.
configcorreus


Rebre una còpia dels missatges que arriben a un altre compte de correu:

Una altra opció que ens ofereix el correu de Gmail és poder rebre una còpia de tots els missatges entrants d'un altre compte (per exemple Yahoo, Hotmail...). D'aquesta manera podem tenir, en una sola bústia de correu, centralitzats tots els missatges de tots els comptes de correu que tinguem.

Per això cal anar a la pestanya "Comptes", a "Recupera el correu d'altres comptes" i fer clic a "Afegir un compte de correu electrònic que us pertanyi".
recuperacorreu

S'obre una finestra on es demana el compte de correu que es vol afegir. escrivim l'adreça i fem clic a "Pas següent".
afegircomtpe


Un cop entrada l'adreça de correu es demana el nom d'usuari i la contrasenya. Fem clic a "Afegeix un compte".
afegircompre+info


Finalment ens sortirà un missatge dient que el compte s'ha afegit. Se'ns dóna l'opció de poder enviar correu amb l'adreça que acabem d'afegir, per fer-ho cal seguir els passos explicats al pas anterior "Enviar correus amb una altra adreça que @educand.ad". Si ja ho havíem configurat abans o no ens interessa fem clic a "No".
compteafegit
Darrera modificació: dilluns, 16 de maig 2011, 19:39