Google Calendar (Calendari) et proporciona un lloc on apuntar els esdeveniments més importants. Podràs crear calendaris, afegir esdeveniments, compartir calendaris fàcilment, fer recerques d'esdeveniments que podrien ser interessants, etc ...

Per accedir al gCalendar, cal disposar d'un compte de correu gmail. Un cop t'hagis identificat al gmail, a la part superior esquerra de la pantalla apareixen diverses opcions, entre les quals hi ha el Calendari. Fes clic i accedeix.


entrar gmail


La primera vegada que hi entris veuràs que només tens un calendari (el teu calendari principal), però a mesura que creis nous calendaris o afegeixis calendaris compartits, aquests aniran apareixent a la llista de la part esquerra de la pàgina. Pot tenir tants com vulguis. Per visualitzar un calendari específic, només has de fer clic al nom del calendari en qüestió. Si el nom del calendari està resaltat amb una barra de color, això vol dir que s'ha seleccionat per visualitzar-lo. Utilitza aquesta opció per activar i desactivar els teus calendaris.

marc


Pots desplaçar-te pel Calendari de diverses maneres:

  • Tria una vista seleccionant un d'aquests botons al xanfrà superior dret de la pagina de Calendar: Dia, Setmana, Mes, 4 dies (personalitzable) i Agenda.
11

  • Selecciona les dates que vulguis veure desplaçant-te endavant o enrrere des de la teva posició actual amb els botons de la fletxa situats al xanfrà superior esquerre de la pàgina.
3 2
  • Tria qualsevol data o intèrval de dates del minicalendari que apareix a la banda esquerra de la pàgina.
23
Darrera modificació: divendres, 18 de març 2011, 22:36