Cada activitat evaluable del curs genera genera automàticament un element de qualificació a la graella de qualificacions. Un element de qualificació ha de ser vist com una columna en la matriu de qualificacions i permeten posar notes als estudiants.

Tot i això, és possible crear altres elements que qualificació que no tenen a veure amb les activitats dels curs i que també són evaluables. Aquest elements creats directament a la graella de qualificacions poden ser evaluats manualment pel professors (per exemple per evaluar una activitat presencial) o bé poden calcular-se automàticament mitjançant una fórmula que faci servir altres elements de qualificació com a paràmetre.

A banda, qualsevol element de qualificació pertany sempre a una categoria. Aquestes categories poden tenir una categoria mare i s'estructuren jeràrquicament. La categoria de nivell més alt (i a la que pertanyen tots els elements si no s'indica el contrari) és la categoria de curs, que és la responsable de calcular la qualificació final del curs per cada estudiant.

Cada categoria genera alhora una qualificació ponderada de tots els seus elements que es representa com un element més dins la graella de qualificacions. Aquestes columnes agregades de cada categoria estan pensades per ser usades de cara a la qualificació final del curs, però poden fer-se servir en fórmules.

Last modified: Wednesday, 2 November 2016, 9:56 AM